Smått och gott :)

Nu är jag inte längre Hagrid, nu är jag kortklippt! Tjoho! Tack till bästa Malin som ställde upp halv 9 en lördagskväll för att klippa (okej inte bara klippa, vi hade lite myskväll också haha).
 Ps. Snygg tröja va!
Hejdå håret, tack för denna tid!

I tisdags lyxade vi till det på halv 8. Hade nämligen en riktig kock (Oskar) som lagade trerätters. Eller nej, nu ljuger jag lite, för han gjorde bara tvårätters (plus att jag faktiskt hjälpte till, hehehe) och jag stod för efterrätten. Tack världens bästa bror (alltså det stämmer faktiskt, så alla ni som tror ni har världens bästa bror kan slänga er i väggen, mihihi) för en fantastisk halv 8! Kolla så söt han var i mitt förkläde dessutom, haha.

Till förrätt serverade vi variation på blomkål (där var rostad, puré och friterad) med parmaskinka (både torkad och vanlig(?)), hasselnötter, ruccola och schalottenlök. Tror inte att jag glömde något nu.
(Rätt så dålig bild, tyvärr. Det var snyggare än vad det ser ut, haha)

Till varmrätt blev det anka, rostade röd- och polkabetor, palsternacka och färskpotatis samt palsternackapuré och rödvinssås. Tror inte att jag glömde något där heller?

Efterrätten var en vanlig traditionell cheesecake, som jag har varit sugen på sen innan nyår haha.

Annars skriver jag en projektplan till xjobbet, som dock snart är klar så snart börjar det riktiga arbetet. Men shit vad peppad jag är! Och imorgon ska jag ha första föreläsningen i Djurskyddskursen, också pepp inför det! Kommer alltså ha fullt upp hela våren, därför skulle jag vilja tacka Tittie som har fått mig att börja titta på Hart of Dixie. Tack, för jag har blivit beroende av en serie när jag egentligen inte har tid att titta :) (Känn piken, haha).


Kommentarer